EasyLogic


image from Prijsverhoging


Prijsverhoging

Prijzen

Bij EasyLogic en IDCARDplaza hebben we al 5 jaar onze prijzen voor bepaalde producten, onze uurtarieven en onderhouds- en hostingkosten niet verhoogd. Van toeleveranciers die hun prijzen hebben verhoogd hebben die kosten wel moeten doorbelasten.

Nu echter worden we geconfronteerd met significante prijsverhogingen door de bekende oorzaken (gestegen energieprijzen, zwakte van de Euro tegen de US$, algehele inflatie). Dat betekent dat de kosten van hosting, apparatuur, transport e.d. significant stijgen, maar ook onze personeelskosten. Sommige toeleveranciers verhogen de prijzen aan ons met 12-14%.

Concreet betekent dit dat we onze uurtarieven verhogen naar Eur 112/uur. Onderhouds-contracten (support/hosting) verhogen we met 8% op het moment van facturatie. Prijzen voor Mifare en andere kaarten/passen blijven dagprijzen, zijn erg afhankelijk van het aanbod op dat moment. Verzendkosten van Azië naar Nederland blijven hoog. Accessoires als lanyards, kaarthouders e.d. zullen met 8-10% in prijs stijgen. We vragen uw begrip als uw volgende bestelling onverhoopt wat duurder uitpakt.