EasyLogic


Real Time Locating Systems

Friday, May 18, 2018

Real-time locating systems (RTLS) worden gebruikt om mensen of objecten door de tijd te volgen. Dit wordt over het algemeen toegepast in een vooraf gedefineerd gebied, of binnenhuis. Anders dan GPS (dat wereldwijd beschikbaar is, maar juist niet binnen) vereist RTLS meestal vaste referentie ontvangers om de plaats van een persoon of object te bepalen. Het persoon of object wordt voorzien van een draadloze RTLS transponder. In de meeste RTLS systemen worden dan vaste ontvangers op bekende referentiepunten gebruikt om de plaats van de objecten te bepalen.


Track en Trace en Localiseren

Friday, May 19, 2017

U heeft zaken waarvan u wilt weten waar ze zijn. Uw producten in het productieproces. Waardevolle voorraad en gereedschappen in de busjes van uw monteurs. Artikelen in uw magazijn, distributiecentrum of winkels. Levensreddende apparatuur in uw brandweerwagen. Of de juiste instrumenten en apparatuur in de operatiekamer. Monsters in een laboratorium. Of uw mensen. Personeel op een boortoren. Passagiers op een schip. Brandweermannen in een brandend gebouw. Soldaten op een missie.


Lange afstand lezen van UHF tags

Tuesday, April 11, 2017

Heeft u problemen met het lezen van UHF RFID tags over een grote afstand? Door het gebruik van een Yagi antenne en een RFID lezer van goede kwaliteit, zoals de Impinj Speedway Revolution, de Zebra FX9500 of de TSS Gold Reader, heeft EasyLogic lees afstanden van meer dan 20 meter bereikt, zelfs bij het gebruik van on-metal tags. Deze antenne werkt optimaal in een lange, potloodachtige range. Dit soort antennes kunnen gebruikt worden in een loading bay of cross-docking distributiecentrum.